Vele faciliteiten

Wanneer u in Het Hart vergadert, vinden we het belangrijk dat u kunt doen waar u goed in bent. Dat doen wij ook, samen met de cliënten van ons leerwerkbedrijf. Onze ruimtes zijn los en gecombineerd te boeken. We denken graag met u mee....dus laat uw gedachten de vrije loop met uitzicht over het bos in de toneeltoren, of volg een training met beide benen op de (begane)grond.

Uw zaal kan in diverse opstellingen worden gezet, of het nu gaat om theater, carré of U-vorm. U kunt er ook uw eigen draai aan geven en uw persoonlijke wensen aan ons doorgeven. Natuurlijk voorzien wij in de materialen die u nodig heeft. Er liggen notitieblokken en pennen voor uw gasten klaar. Alle zalen zijn voorzien van een presentatie scherm (TV) via HDMI, wifi en een flip-over met stiften. De grote zaal heeft een beamer die presenteert in HD 16:9. U kunt kosteloos gebruik maken van een draadloze handheld microfoon en 2 headsets. Wij beschikken over professionele streaming faciliteiten, waardoor wij uw webinar of congres ook online kunnen faciliteren.

Heeft u nog iets anders nodig?

Vrijwel al uw wensen kunnen worden gerealiseerd. Wat uw wensen of behoeften ook zijn, het team zet zich met heel hun hart in om uw bijeenkomst tot een succes te maken! 

Design and website powered by: Doks design agency