Coronaproof Congreslocatie

Welkom bij het Hart! De gezondheid en veiligheid van onze cliënten, medewerkers en gasten hebben voor ons hoogste prioriteit. We doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is onze locatie aangepast aan de nieuwe situatie. Wij voldoen aan de richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.


Vanaf 1 juli zijn de maatregelen versoepeld in de horeca. De 1,5 meter blijft van kracht. Rekening houdend met de anderhalve meter regel kunnen wij 40 personen in onze Grote Zaal placeren en groepen tot 6 personen in onze zes subzalen. Wij hebben verder alles in huis om online webinars en congressen te faciliteren met onze professionele streaming mogelijkheden en beeld en geluidsfaciliteiten. Neem gerust contact op via 06-83595106 en wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Binnen het Hart nemen wij de volgende maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Wij hebben een route aangebracht door onze locatie, zodat u zo veilig mogelijk door de locatie kan verplaatsen;
  • Vaste zitplaatsen binnen en buiten zijn verplicht;
  • Wij bieden onze gasten desinfecterende middelen aan bij de ingang en openbare ruimtes;
  • Het Hart wijst de bezoekers op een goede hand en hoest hygiëne;
  • De schoonmaak wordt geïntensiveerd. Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, trapleuningen, liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.

Lees hier alle regelgeving vanuit Rijksoverheid over de versoepeling per 1 juli. Klik hier voor de algemene maatregelen van ’s Heeren Loo ten tijde van corona.


Met gastvrije groet,

Team het Hart


Design and website powered by: Doks design agency