Evenementen & vergaderen

Zoekt u een inspirerende plek voor uw evenement of vergadering? Ontvang uw gasten in Het Hart. Midden in een bosrijke omgeving, met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en uiteenlopende zalen. Wij geven uw ideeën graag de ruimte die ze verdienen.

Of u nu een zaal voor een korte vergadering wilt boeken of een geheel verzorgde dag, bij Het Hart kan het allemaal. Onze grote zaal is perfect voor een symposium, congres of relatiedag voor gezelschappen tot 250 personen. Aangrenzend aan de grote zaal ligt een ruime foyer waar u uw gasten kunt ontvangen. We bieden verschillende arrangementen om uw evenement of vergadering compleet te maken. Uiteraard zijn alle moderne, technische faciliteiten aanwezig.

Daarnaast heeft Het Hart zes kleinere zalen welke u voor uiteenlopende doeleinden kunt reserveren. Ideaal voor een vergadering, training of workshop. Deze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 50 personen en standaard voorzien van wifi, een flatscreen scherm en een flip-over.


Wilt u Het Hart geheel reserveren voor een groot evenement? Ook dat kan. Of wilt u uw evenement (deels) in de buitenlucht organiseren? Bij De Hartenberg zijn hier volop mogelijkheden voor. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons Openluchttheater of evenementen terras.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!

Design and website powered by: Doks design agency