contact

Evenementen & vergaderen

Zoek je een inspirerende plek voor je evenement of vergadering? Onze grote zaal biedt ideale mogelijkheden voor een symposium, congres of relatiedag voor gezelschappen tot 300 personen. Alle moderne, technische faciliteiten zijn aanwezig. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij Het Hart. Aangrenzend aan de grote zaal ligt de foyer waar je je gasten kunt ontvangen. Uiteraard bieden we verschillende cateringarrangementen om je evenement of vergadering mee aan te kleden.

Daarnaast heeft Het Hart zes kleinere zalen die je voor uiteenlopende doeleinden kunt reserveren. Ideaal voor een vergadering, training of workshop. Deze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 50 personen en standaard voorzien van wifi, een flatscreen scherm en een flip-over.

Heb je interesse om Het Hart helemaal te reserveren voor een groot evenement? Ook dat kan. Of wil je je evenement (deels) in de buitenlucht organiseren? Op De Hartenberg zijn hier volop mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van ons Openluchttheater of evenemententerras.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Klik hier voor plattegronden van de te huren locaties

Waarom Het Hart?

  • Congreszaal voor groepen tot 300 personen
  • Kleinere zalen voor groepen tot 50 personen
  • Gratis parkeren
  • Diverse cateringarrangementen
  • Evenemententerras buiten