Ons eigen keukenteam, met chefkoks Ron en Menno, staan samen met 'studenten' in de keuken en presenteren een uitgebreide keuze congreslunches, internationale buffetten en complete diners. Wij maken onze gerechten zoveel mogelijk met verse biologische en lokale producten. Zo halen we onze groenten bij onze eigen kas of Boerderij Makandra. En hebben we dagelijks verse eitjes van de kippen op de boerderij. Ons brood, vlees en kaas komt van kleine lokale bedrijven. Het Hart staat voor vers, duurzaam, goed geprijsd en met een verrassend tintje. Wij bespreken uw wensen graag met u. Hieronder vindt u alvast een greep uit ons assortiment.

Break-outs

Halverwege de ochtend bent u toe aan een eerste break:                                                                                                                                                                                         

  • Een bakje vers gesneden fruit
  • Een frisse roodfruit smoothie

                               of                                                                                                                                                        

  • Een bakje versgesneden fruit
  • Heerlijke huisgemaakte brownie                                                                                    

Een energieboost voor het laatste deel van de middag.

  • Glaasje versgemaakte groentebouillon
  • Groentetuintje met groenten uit eigen tuin & frisse quacemole dip    

                              of

  • Glaasje versgemaakte groentebouillon
  • Kalfsworstenbroodje van Eco-fields onze biologische slager                                              
  • (Vegetarische optie: Mini aubergine pizza, gegrilde aubergine met verse paprika, champignons, spinazie en Italiaanse kruiden)

Luxebroodjes Lunch

De luxebroodjes lunch bestaat uit een selectie van de volgende belegde broodjes (2 stuks p.p.)

Broodjes
  • Huisgemaakte tonijnsalade met ei en rode ui
  • Pulled chicken met smokey mountain bbq saus 
  • Ardennerham met gegrilde paprika en verse kruiden 
  • Gezond met, ham, kaas, komkommer, tomaat en eitje van onze eigen kippen
  • Vegan wrap met hummus, gegrilde paprika, olijven en sla 
  • Broodje gegrilde halloumi met mango chutney 

Aangevuld met koffie- thee- water, jus d’orange & melk                                                                                                                

Buffet

Naast onze diverse buffetten, kunt u ook kiezen voor diverse 3-gangen diners.

Hieronder alvast een van onze buffetideeën:

Koude gerechten
  • Frisse rucola salade met Ardenner ham, mozzarella, zongedroogde tomaten en groene asperges
  • Pastasalade met gegrilde groenten uit eigen tuin en Italiaanse kruiden
Warme gerechten                                                                                            
  • Zacht gegaarde kalfsnek van onze biologische slager eco fields met kalfsjus en champignons    
  • Op de huid gebakken zalmfilet met een saffraan roomsaus
  • Een Marokkaanse parel couscous met courgette, paprika, knoflook en rozijnen                                                             
Dessert                                                                                                
  • Homemade brownie’s  
  • Roodfruit soepje met ijs en slagroom                                                                              
  • Pasta del Nata  (pasteitje met room, wereldberoemd in Portugal)      

Wilt u ons volledige menu-overzicht ontvangen, neem contact met ons op!                                                                                                                                    

Design and website powered by: Doks design agency